Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова тв18-годишно момче почина в болница

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова тв18-годишно момче почина в болница
Коментари Харесай

Родителите на починалото в Пловдив момче: Твърденията на болницата са грозни

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

18-годишно момче умря в болница в Пловдив, само че съгласно родителите му става дума за лекарска немарливост. От болничното заведение споделят, че имат подозрение за претърпяно ПТП и късно потърсена здравна помощ. Остра дихателна и сърдечна непълнота - това написа в епикризата на момчето. А заключението от аутопсията още не е ясно, споделя Нова тв.

Резултатът от аутопсията в действителност към този момент е подготвен, само че той е възложен на проверяващите, уточни таткото на момчето Йордан Давчев.

Какво е установено, ще се разбере по-късно. За нас не е ясно за какво повода за гибелта са остра дихателна и сърдечна недотсатъчно. Ние сме възмутени от мнението на болничното заведение за метода на причиняване на гибелта. Не са правилни техните изказвания, добави той.

Синът ми пада, удря си главата. Бил е на вила с другари и точно там пада от към метър височина, описа майката Калина.

Грозното в изказванията на болничното заведение е, че вследствие на това произшествие ние сме го завели прекомерно късно в болничното заведение, че към този момент е бил с затруднения, което не е правилно, уточни майката. Ние го заведохме още същия ден в светлата част на деня, добави тя.

В самата епикриза всички резултати и изводи сочат, че става дума за лек случай, за лек, предпазлив отток, което значи съвсем неосезаем. Не е правилно, че той е претърпял черепна контузия, защото той няма никакви счупвания нито по главата, нито по шийните прешлени, уточни бащата.

Дори лекаря се колебаеше дали да го одобри, или да го остави на домашно лекуване с консервативни способи. Но защото се притесняваше, че може да стане нещо по-тежко, реши да го следи три до пет дни в болничното заведение, с цел да види по какъв начин ще се развие процеса. Но в деня, когато настъпи гибелта на нашето дете, той нта обяд ми сподели, че в понеделник ще го изпишат, тъй като лекуването дава резултат и той е съвсем изцяло здрав, уточни той.

Ние назоваваме болничното заведение " фабрика за гибел ",  тъй като след гибелта на сина ни доста хора показаха мнение за личния състав, за лекарите, за резултатите от лекуването и нямаше нито един позитивен коментар във връзка с тази клиника.  Вероятно там има и доста положителни лекари, само че в съответния случай личния състав погази всякакви професионални и етични правила, уточни таткото. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР